Ekspert Ideer For Bilreparasjon For Å Holde Deg I Gang

Å lære å ta vare på en bil kan virke ganske skremmende, siden det er så mange faktorer involvert. Hvis du lærer noen enkle triks, kan det være lett å unngå å gå til mekanikeren. Les denne artikkelen og lær om bilreparasjon som du kan bruke hele livet.

Når du tar bilen til en reparasjonstjeneste, må du sørge for at du har all dokumentasjon tilgjengelig. Dette er viktig ettersom du ikke vil at mekanikeren skal utføre oppgaver som allerede er utført på bilen din. Dette kan hjelpe deg med å spare mye tid og penger med reparasjonen.

Hvis du arbeider med bilen din, må du sørge for å få et skriftlig estimat på forhånd. Anslaget bør omfatte det som blir reparert, delene som skal til og forventede kostnader for arbeidskraft. Det bør også si at de vil be om din godkjenning før du utfører tilleggsarbeid som overstiger beløpet eller tiden som er angitt.

Før du betaler for eventuelle reparasjoner du har utført, bør du gå på en kjøretur for å finne ut om det virkelig var løst. Mange hopper over denne praksisen, og det kan ende med at de ikke løser problemet de opprinnelig kom inn for.

Unngå kostbare bilreparasjoner ved å følge vedlikeholdsplanen til bilprodusenten. Ved å utføre regelmessig vedlikehold på bilen din når det er nødvendig, slipper du å måtte fikse ting på grunn av forsømmelse av vedlikehold. Hvis du ikke holder deg til vedlikeholdsplanen, vil det resultere i unødvendige reparasjoner som kunne vært unngått.

Automotive Service Excellence -logoen er et tegn på at du har funnet en god mekaniker. Mekanikere må bestå en eksamen og opprettholde en utmerket rekord for å motta denne logoen. Ikke alle gode mekanikere får denne sertifiseringen, men du bør fortsatt prøve å finne en mekaniker som er ASE -sertifisert.

Det er en god idé å ha et lite sett med verktøy bak i bilen for mindre reparasjoner på veien. For eksempel, hvis det kom noe med dekkskift med bilen, har du dette i bilen. Hvis du mangler en skiftenøkkel og en jekk, kjøp begge. Har også noen få verktøy som et hylsesett, både en vanlig skrutrekker og Phillips -skrutrekker, en halvmåne og en momentnøkkel. Ikke kjøp verktøy av dårlig kvalitet. Velg verktøy som vil vare tidstesten, spesielt når det er nødvendig.

Du kan spare deg selv for mye penger ved å reparere det utbrente hodet eller baklyset selv. Selv om det er lettere i noen biler enn andre, er det mye billigere å gjøre det selv. Hvis du ikke er trygg, kan du spørre en venn eller et familiemedlem om de kan hjelpe deg.

Sørg for å bruke riktig sikkerhetsutstyr når du arbeider med motoren. Du trenger ørepropper for å beskytte hørselen din, vernebriller for å beskytte synet ditt og polyuretan- eller latexhansker for å beskytte huden din mot skader og skader forårsaket av syrer og andre væsker. Hvis du har langt hår, sørg for å sikre det for å unngå at det blir fanget i bevegelige deler.

Enkel bilreparasjon er en av de beste tingene du kan lære, siden det vil spare så mye penger i løpet av livet. Enten bremsene dine må byttes eller dekkene lappes, bør tipsene i denne artikkelen hjelpe. Husk dette neste gang du har bilproblemer.